PVDA on Tour - Evergem

We nodigen je graag uit op 'Tom on Tour'. In de komende weken trekt Tom De Meester, samen met running mate Steven De Vuyst, de hele provincie rond. En, jawel hoor, hij komt ook in jouw buurt!

Wat mag je verwachten?

  • We onthullen in primeur onze fenomenaal sociale verkiezingsvoorstellen. We geven armoede geen kans, komen op voor eerlijke belastingen en eisen een sociaal klimaatbeleid.
  • We maken graag ruimte voor jouw vragen en voorstellen, tussen pot en pint.
  • Wil je helpen om de PVDA in het parlement te krijgen? Welkom in het campagneteam! We brengen folders en affiches mee, en stellen de lokale kandidaten voor.

We hopen echt dat je erbij kan zijn! Nooit waren de verkiezingen zo spannend. Breekt de PVDA voor het eerst door in Vlaanderen? Jij kan het verschil maken. Doe mee, en help ons winnen!

In Evergem nodigt Steven jou uit voor een lekkere brunch op zondag 31 maart. Start om 10u00 in de Raadzaal van het oud-gemeentehuis, Marktplein 2 te Evergem. Deelname voor de brunch is 6 euro. Je kan ook komen luisteren zonder eten (gratis).

Schrijf je snel in: via het secretariaat: 09 329 87 06, elke werkdag tussen 9u en 17u of via e-mail: oost-vlaanderen@pvda.be.

Kom je ook? Laat ons iets weten:

WANNEER
31 maart 2019 om 10u00 - 13u00
WAAR
Raadzaal van het oud-gemeentehuis
Marktplein 2
Evergem 9940
Belgium
Google map en route

Kom je?


Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Doe je mee?